Maatwerk

Milieu

Kwaliteit

Service

Op maat produceren naar uw wensen

Het feit dat Meulendijks Verpakkingen zowel product-ontwikkeling als productie vanaf granulaat tot eindproduct in eigen huis heeft, biedt u enorm veel voordelen. Maar weinig fabrikanten kunnen zo ver gaan in het op maat realiseren van producten naar uw wensen. Of het nu gaat om vorm, kleur of materiaal eigenschappen.

De kracht van innovatie

Innovatie staat hoog in ons vaandel. Nieuwe producten en nieuwe kwaliteiten kunnen door onze ervaren medewerkers ontwikkeld worden en meehelpen om uw concurrentie positie te versterken.

Private label mogelijk

Private label in bodems behoren tot een van de mogelijkheden om uw merk beter onder de aandacht te brengen.

Elke gewenste kleur

Doordat Meulendijks Verpakkingen zelf zijn halffabricaten maakt is het ook mogelijk om op aanvraag uw producten in een gewenste kleur te maken.

Unieke materiaal eigenschappen

In samenwerking met de beste matrijzenmakers en betrouwbare grondstofleveranciers proberen we steeds opnieuw de grenzen van wensen en kwaliteit te verleggen. De totstandkoming van een hitte en diepvries bestendige Polystyreensoort (MICROW.~FREEZE*) dat wij samen met General Electric hebben ontwikkeld is daar en goed voorbeeld van.

Onderscheiden van uw concurrentie

Juist in deze tijd, waar door onze concurrenten verregaande concessies in kwaliteit gemaakt worden omwille van de prijs, kunt u zich positief onderscheiden ten opzichte van úw concurrentie, door extra uitstraling en beleving aan uw klanten te bieden. Dit kan zijn het gebruiken van uw eigen huisstijlkleuren in uw verpakkingen, of juist segmentatie van kleur in productlijnen.

Unieke op maat ontworpen verpakkingen

Ook is het spelen met materiaaleigenschappen zoals dikte een manier om tegen relatief lage meerkosten een grote kwaliteitsslag te maken. In het kader van verduurzaming kunt u denken aan onze recyclebare materialen. Ten slotte is het ook mogelijk om unieke, op maat ontworpen verpakkingen aan uw klanten te bieden. Maak het onderscheid!

Contact

Meulendijks Verpakkingen B.V.
Lagedijk 35
5705 BX Helmond
T +31 (0)492 - 522 272
F +31 (0)492 - 551 896
Stuur ons een E-mail

Oranjegekte

Producten

 

Snackverpakkingen & disposables

Maaltijdverpakkingen