Maatwerk

Milieu

Kwaliteit

Service

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Door het totale productieproces van korrel tot eindproduct te beheersen in zowel Extrusie, Thermoforming als Spuitgieten weet Meulendijks Verpakkingen zich te onderscheiden in kwaliteits- producten.

De fabricage van Thermoform producten vindt in een tweedelig proces plaats. Uit geselecteerde grondstoffen wordt door middel van Extrusie een halffabrikaat, folie, gemaakt. De folie wordt in thermoform machines, d.m.v. vacuümvormen, tot verpakkingsproducten verwerkt. Het spuitgieten vindt eveneens plaats aan de hand van 1e kwaliteit grondstoffen. Het gehele proces wordt door een enthousiast en flexibel team op een milieu verantwoorde wijze uitgevoerd aan de hand van strakke kwaliteitseisen.

Juist in een continu veranderende verpakkingswereld weet Meulendijks Verpakkingen snel in te springen op nieuwe trends en op de dagelijkse problematiek van food verpakkingen.

Ons inmiddels mondiaal bekende,  “molentje” staat dan ook garant voor kwaliteit.

Nieuwe Productiehal

Onlangs is onze nieuwe productiehal in gebruik genomen. Dit biedt enorm veel mogelijkheden in ons streven naar perfecte kwaliteit en snelheid en flexibiliteit van levering. Klik hier voor meer informatie.

BRC Certificaat

BRC AA Status toegekend

Uw garantie voor kwaliteit is de hoogste status BRC certificering die wij behaald hebben. Klik hier voor alle informatie hierover.

Contact

Meulendijks Verpakkingen B.V.
Lagedijk 35
5705 BX Helmond
T +31 (0)492 - 522 272
F +31 (0)492 - 551 896
Stuur ons een E-mail

Oranjegekte

Producten

 

Snackverpakkingen & disposables

Maaltijdverpakkingen