Maatwerk

Milieu

Kwaliteit

Service

Nieuwe productiehal in gebruik genomen bij Meulendijks Verpakkingen

Nieuwe APET Productielijn

De volledig nieuwe APET Productielijn is de belangrijkste investering en het hart van de nieuwbouw. De productielijn garandeert nog beter de constante kwaliteit van de producten. De modernste sensoren monitoren alle cruciale processen en bewaken zaken als afmetingen, wanddiktes, constante dekking van coatings, etcetera. De productie is nu nog veel flexibeler te realiseren dankzij de betere instelbaarheid en de snellere omschakeling van het ene product naar het andere. Uiteindelijk profiteert u als klant ook van de snellere productietijden, waardoor snellere levering mogelijk gemaakt wordt.

Nieuwe Recycle-unit

De nieuwe hal biedt ook plaats aan de nieuwe recycle-unit. 100% van alle kunststof restmateriaal wordt in deze recycle-unit opnieuw vermalen tot grondstof voor onze producten. Zo gaat niets in het productieproces verloren. De kunststoffen die wij gebruiken zijn verliesloos te recyclen. (Niet alleen in het productieproces, maar ook na gebruik door de eindgebruiker.)

Het kunststof restmateriaal wordt ingevoerd in de recycling-unit, waar het vermalen wordt, waarna het weer verwerkt kan worden tot nieuwe producten.

Voorraadhal

Onze ruime voorraadhal betekent een behoorlijke uitbreiding van onze opslag capaciteit. Dit heeft tot gevolg dat wij sneller kunnen produceren en flexibeler zijn in onze grondstofkeuze.

Contact

Meulendijks Verpakkingen B.V.
Lagedijk 35
5705 BX Helmond
T +31 (0)492 - 522 272
F +31 (0)492 - 551 896
Stuur ons een E-mail

Oranjegekte

Producten

 

Snackverpakkingen & disposables

Maaltijdverpakkingen