Maatwerk

Milieu

Kwaliteit

Service

Hoogste BRC AA Status

BRC AA Status toegekend

Hoogste BRC AA status toegekend

Het eerste heugelijke feit is dat Meulendijks de hoogste AA BRC status toegekend heeft gekregen. Dit is een extra hart onder de riem voor onze voortdurende inspanningen op het gebied van product- en kwaliteitsverbetering. Op dagelijkse basis werken wij aan procesverbetering waar u en uw eindklanten de vruchten van plukken. Zie hiervoor ook onze pagina over kwaliteit. Onze investering in het realiseren van een compleet nieuwe productielijn APET is daar ook een tekenend voorbeeld van.

BRC regelgeving aangescherpt

Wat onze AA certificering extra bijzonder maakt, is dat BRC certificering zelf weer strenger is geworden op een groot aantal punten. Zaken die toegevoegd of aangescherpt zijn aan de BRC certificering zijn onder andere: Betrokkenheid hoger management en continue verbetering, Het voedselveiligheidsplan (HACCP), Interne audit, Beheer van leveranciers van grondstoffen en verpakkingen, Corrigerende & preventieve maatregelen, Traceerbaarheid, Lay-out, productstroom en scheiden, Orde en netheid, Operationele beheersing, Etiket en verpakkingscontrole/beheer,  Training van personeel werkzaam/omgaan met grondstoffen, voorbereiding, verwerking, verpakken en opslagruimtes. Meer informatie over de BRC certificering treft u aan in deze brochure.

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Met producten van Meulendijks bent u dus gegarandeerd van producten van Nederlandse bodem met de hoogste kwaliteit denkbaar. Dat de BRC AA Status toegekend is, is daar het bewijs van. Tel daarbij de snelle levering, innovatieve producten, gunstige prijsstelling, de flexibiliteit in productie en voorraad mogelijkheden en de uitstekende logistieke dienstverlening bij op, en u weet wel waar u de mosterd voortaan moet halen.

Contact

Meulendijks Verpakkingen B.V.
Lagedijk 35
5705 BX Helmond
T +31 (0)492 - 522 272
F +31 (0)492 - 551 896
Stuur ons een E-mail

Oranjegekte

Producten

 

Snackverpakkingen & disposables

Maaltijdverpakkingen