Maatwerk

Milieu

Kwaliteit

Service

Vanuit eigen kracht toonaangevend

Meulendijks Verpakkingen is een familiebedrijf dat in 1959 in Helmond is opgericht als groothandel in papier en plastic verpakkingsmaterialen. In 1984 is het bedrijf gestart met de productie van A-Snackbakjes. Door de ervaring die ze had als groothandel voelde Meulendijks Verpakkingen zijn klanten goed aan als het ging om service en kwaliteit. Mede daardoor en z’n snelle levertijd groeide het bedrijf gestaag door tot een sterk productiebedrijf in de kunststofindustrie.

Samenwerken aan grip op kwaliteit

Om de kwaliteit nog beter te kunnen garanderen werd besloten om de halffabrikaten voor het Thermoformen zelf te gaan maken. Door dit extrusieproces, het omzetten van kunststofgranulaat naar kunststoffolie, ontstonden er ook nieuwe kansen voor het bedrijf. De stap naar spuitgieten bleek toen nog maar een kleine stap en uiteindelijk werd hier ook een start mee gemaakt.

Eigen beheer van half- en eindfabrikaten

Het in eigen beheer produceren van zowel half- als eindfabrikaten bleek een schot in de roos. Op deze manier kreeg Meulendijks Verpakkingen de grip op kwaliteit die het zocht, en de flexibiliteit en onafhankelijkheid om haar klanten uitstekend te kunnen bedienen. Het werd de basis voor het huidige succes.

Doorgroei naar de beste van Nederland

Uiteindelijk zorgt een continue focus op kwaliteit, flexibiliteit en het uitbreiden van productie en distributiemogelijkheden ervoor dat Meulendijks Verpakkingen uitgroeit tot de beste van Nederland. Daar zijn we trots op!

Contact

Meulendijks Verpakkingen B.V.
Lagedijk 35
5705 BX Helmond
T +31 (0)492 - 522 272
F +31 (0)492 - 551 896
Stuur ons een E-mail

Oranjegekte

Producten

 

Snackverpakkingen & disposables

Maaltijdverpakkingen